Rakt i ansiktet

Jag träffar min psykolog en gång i månaden. Idag berättade jag om att jag anmält mig till en modelltävling. Hon gapskrattade mig rakt i ansiktet!
Det låter kanske inte som en så himla bra psykolog, men det är hon. Det var bara det att jag inlett vårt samtal att berätta om att den senaste månaden varit rätt tuff med assistansbrist och annat strul så nu tar jag det väldigt lugnt och försöker att INTE hitta på en massa galna grejer.

Sedan sa jag ”Oh, just det. Jag har anmält mig till…”
Så här efter att jag sagt det rakt ut i den ordningen förstår jag ju att hon finner det lustigt. Jag är inte så förtjust i att ta det manjana, det är oftast då jag kommer på att jag ska göra något lite galet. Jag kan inte fatta att jag aldrig märker själv att jag upprepar mönstret förrän min psykolog skrattar mig välmenande rakt i ansiktet… igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s